کلیدواژه‌ها = زمان ماندگاری
تعداد مقالات: 28

ارزیابی تاثیر سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش بر ویژگی‌های کیفی آب لیمو

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 307-319

10.52547/fsct.18.117.307

علی پورحسینعلی؛ کاظم جعفری نعیمی؛ حمیدرضا اخوان؛ حمید مرتضی پور

بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

دوره 17، شماره 104، مهر 1399، صفحه 79-91

10.52547/fsct.17.104.79

آرزو فتاحیان؛ علی فضل آرا؛ سیاوش مکتبی؛ مهدی پورمهدی بروجنی؛ ندا باورصاد

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 27-42

10.29252/fsct.16.96.27

فاطمه ژانداری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ سحر روشنک

بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 145-160

10.29252/fsct.16.96.145

کاظم علیرضالو؛ حسین حسین شفقی مولان؛ مهدی یونسی حمزه خانلو؛ بیوک آقا فرمانی؛ امید فتحی زاده

افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 243-256

علی وزیری؛ علی اکبر سیف کردی؛ آزاده شکرابی؛ صدف شاملو

بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 167-176

کریم نصرت الهی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده؛ محمدرضا قربانی

اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 177-188

رضا افخمی ماسوله؛ محمدرضا اسحاقی؛ اورنگ عیوض زاده

بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 337-346

حسن رشیدی؛ سید حمیدرضا ضیاءالحق؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد رضوی

افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان

دوره 14، شماره 71، دی 1396، صفحه 251-258

زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ تکتم هجرانی؛ مهدی قیافه داوودی

تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 146-135

سمیرا رنجبر؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

تاثیر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کفشک با محلول کیتوزان در حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی طی نگهداری در یخچال

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 178-169

سیده مهدیه موسوی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ خسرو آئین جمشید

تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 259-249

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ عبدالرحمان اسدی؛ کاظم علیرضالو؛ حسین عبدی بنمار

تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره‌ای طی نگهداری در یخچال

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 102-93

مصطفی صیاد؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی

بررسی تأثیر پلی‌ال‌ها (گلیسیرین، پروپیلن‌گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم‌مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی

دوره 13، شماره 53، تیر 1395، صفحه 71-78

بابک غیاثی طرزی؛ پرستو دامن افشان2 پرستو دامن افشان2؛ سارا ندیمی بوشهری؛ حسین باخدا

تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 12، شماره 48، آذر 1394، صفحه 79-88

صونا کلته؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ مصطفی یوسف الهی