کلیدواژه‌ها = PCR
تعداد مقالات: 8

جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 385-394

10.22034/FSCT.19.127.385

امیر خدنگ نیکفرجام؛ الهام مهدیان؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ رضا کاراژیان

جداسازی و شناسایی کپک های مولد فساد در دوغ ایرانی بر پایه روش های مورفولوژیکی و مولکولی

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 133-143

10.52547/fsct.18.117.133

مژگان یزدی؛ محبوبه سرابی جماب؛ ابوالفضل پهلوانلو

بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 275-285

لیلا نصرت آبادی؛ حمیدرضا کاوسی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی؛ محمد بلوردی

شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی

دوره 13، شماره 57، آبان 1395، صفحه 185-202

نیلوفر باقری پور فلاح؛ سید امیر محمد مرتضویان فارسانی؛ هدایت حسینی؛ فرزانه شهراز؛ ایاد بهادری منفرد