کلیدواژه‌ها = پایداری
تعداد مقالات: 22

کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

نسیم خورشیدیان؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب؛ حسین حبیبی؛ محمدرضا 2 کوشکی

بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 91-99

10.22034/FSCT.19.127.91

محمد رضا امیریوسفی؛ حیدر جمعه الکعبی؛ سحر سلاح برزین؛ محمدعلی حصاری نژاد

ارزیابی نوع و ترکیب مواد پوشش دهنده در پایداری رنگ‌دانه فیکوسیانین به روش خشک کن پاششی

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 153-162

10.22034/FSCT.19.126.153

رضا کاراژیان؛ مریم عامری؛ نجمه گرد نوشهری؛ پری رخ لوائی؛ احمد احتیاطی؛ فرزاد صادقی؛ سید حسین رضوی زادگان

تولید و ارزیابی ویژگی‌های امولسیون‌های دوگانه تثبیت شده توسط هیدروکسی پروپیل متیل سلولز

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 381-391

10.52547/fsct.19.123.381

مریم نوروزی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ امیر دارایی گرمه خانی

بررسی افزایش کارآیی استخراج عصاره‌ی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 143-153

10.29252/fsct.16.95.12

پریزاد توتونچی؛ لیلا روفه گری نژاد؛ حامد همیشه کار؛ آیناز علیزاده

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 271-280

ساجد امجدی؛ لیلا روفه گری نژاد؛ حامد همیشه کار

رویکرد جدید جهت درون‌پوشانی آنتوسیانین‌های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 335-344

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ رضوان شاددل؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفورا اکبری علویجه

تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 13-23

سعید قنادی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 121-131

صمد بدبدک؛ جواد حصاری؛ بیوک آقا فرمانی

بررسی خواص کیفی خامه کم‌چرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 175-186

عاطفه رضایی‌زاده؛ زینب رفتنی امیری

اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 122-115

عفت احمدی اقدم؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل‌های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 93-83

امین سیدیعقوبی؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ شیوا گل محمدزاده

اثرعصاره رزماری بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 33-39

عفت احمدی اقدم؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ فرج جهانگیری؛ صمد بدبدک

بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب

دوره 12، شماره 48، آذر 1394، صفحه 163-174

آسیه علی پور؛ آرش کوچکی؛ رسول کدخدایی؛ مهدی وریدی