نویسنده = محمد حسین عزیزی
تعداد مقالات: 50

بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

الناز مرد علی زکریا؛ محمد حسین عزیزی؛ مهناز هاشمی روان

بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 227-237

10.22034/FSCT.22.158.227

فاطمه کریمی؛ محمد حسین عزیزی؛ سهراب معینی؛ محمد کریمی؛ رکسانا موگویی

بررسی اثر بازدارندگی عصاره پوست انار بر تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته در سامانه های مدل

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 174-185

10.22034/FSCT.21.151.174

اقدس تسلیمی؛ Mohsen Barzegar؛ محمد علی سحری؛ محمد حسین عزیزی

اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ریزپوشانی عصاره چای سبز در نانوذرات کیتوزان بر روی ماندگاری سوریمی

دوره 20، شماره 140، مهر 1402، صفحه 193-217

10.22034/FSCT.20.140.192

فاطمه پیران؛ ژاله خوشخو؛ سید ابراهیم حسینی؛ محمد حسین عزیزی

تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 77-89

10.22034/FSCT.19.132.77

آیدا ذوالعلمین؛ سارا موحد؛ محمدحسین عزیزی؛ حسین احمدی چناربن

بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید نشانگر شده با آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز و چغندر لبویی

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 91-106

10.22034/FSCT.19.132.91

لیلا علیزاده؛ نفیسه جهانبخشیان؛ محمدحسین عزیزی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ مرتضی احسانی

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 111-120

10.22034/FSCT.19.130.111

پریا کلانی؛ سارا جعفریان؛ محمد حسین عزیزی؛ غلامحسن اسدی؛ لیلا روزبه نصیرایی

اثر میکروکپسولاسیون آنزیم فیتاز و آلفا آمیلاز بر ویژگی های شیمیایی،فیزیکی،میکروبی و حسی نان تست سبوس دار

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 79-90

10.52547/fsct.19.124.79

زکریا حسینچی قره آغاج؛ محمد حسین عزیزی تبریززاد؛ غلامحسن اسدی؛ رضا عزیزی نژاد

تأثیر آرد ارزن دم روباهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم تصفیه و خواص رئولوژیکی خمیر

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 359-369

10.52547/fsct.19.124.359

ژاله احمدی کبیر؛ محمد حسین عزیزی؛ حسین عباس تبار اهنگر؛ اعظم اعرابی

مقایسه خواص عملکردی وفیزیکوشیمیایی نشاسته های کینوا گونه تی ‌تی‌کا کا و گندم گونه پیشگام

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 175-187

10.52547/fsct.19.123.175

نرگس نادیان؛ محمد حسین عزیزی؛ حسین عباس تبار آهنگر؛ اعظم اعرابی

بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران

دوره 18، شماره 118، آذر 1400، صفحه 181-188

10.52547/fsct.18.118.181

شایسته حسین آبادی؛ محمد حسین عزیزی؛ نرگس مورکی

تولید آبکافته زیست فعال از گلوتن گندم با عصاره گیاه کارده

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 155-170

10.52547/fsct.18.117.155

فرناز خسروی؛ محمد حسین عزیزی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ محمد ربانی

مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها

دوره 17، شماره 103، شهریور 1399، صفحه 129-149

10.52547/fsct.17.103.129

امیرپویا قندهاری یزدی؛ لیلا کمالی روستا؛ محمد حسین عزیزی تیریز زاد؛ مهدی امینی؛ محمد توکلی؛ متین یحیوی

بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا

دوره 17، شماره 102، مرداد 1399، صفحه 103-115

10.52547/fsct.17.102.103

متین یحیوی؛ لیلا کمالی روستا؛ محمد حسین عزیزی؛ مهدی امینی

برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 105-112

رضا قادرمزی؛ اصغر خسروشاهی؛ فردین تمجیدی؛ محمد حسین عزیزی

آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 325-333

رویا آقاقلی زاده؛ مهدی کدیور؛ محمد حسین عزیزی؛ مرتضی زاهدی؛ محمدرضا رحیمی نژاد