نویسنده = غلامرضا مصباحی
تعداد مقالات: 9

استخراج ترکیبات زیست‌فعال مغز دانه نارنج به کمک مایکروویو و تعیین ویژگی‌های پاداکسندگی آن‌ها

دوره 21، شماره 146، فروردین 1403، صفحه 138-157

10.22034/FSCT.21.146.138

محمدتقی گلمکانی؛ آزیتا حسین زاده فربودی؛ غلامرضا مصباحی؛ سیده نصیره علوی

مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 117-109

محمد تقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ نرجس گرجی؛ مهرداد نیاکوثری

تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 224-215

زهرا نجف پور؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی

بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 318-307

مریم فرهمند؛ محمدتقی گلمکانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی

تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت

دوره 13، شماره 58، آذر 1395، صفحه 57-67

غلامرضا مصباحی؛ حسن منصوری؛ مهسا مجذوبی؛ عسگر فرحناکی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 1-11

رویا کشنی؛ محمود امین لاری؛ مهرداد نیاکوثری؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 121-133

نرجس گرجی؛ محمد تقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری؛ سارا مزیدی

بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر

دوره 13، شماره 53، تیر 1395، صفحه 47-56

ماریه مردانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهسا مجذوبی