• صفحه اصلی
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه

    • اعضای هیات تحریریه

    • اصول اخلاقی انتشار مقاله

    • بانک ها و نمایه نامه ها

    • پیوندهای مفید

    • فرآیند داوری همتا

    • اخبار و اعلانات

    • آمار و ارقام مجله

    • حق نشر و مجوز

    • اهداف و دامنه

    • فرآیند داوری همتا
  • راهنمای نویسندگان
    • فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات

    • فرمت مجله

    • هزینه های مجله

    • محورهای مجله

    • فرم تعهدنامه و تعرض منافع
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه

    • ثبت نام
  • English
نویسنده = مجید امین زارع
تعداد مقالات: 2

درک و نگرش مصرف کنندگان نسبت به فرآورده‌های گوشتی در شهر تهران

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 137-155

10.22034/FSCT.22.162.137

مرجان باژن؛ مجید امین زارع؛ فرنام شفیعی ثابت؛ زهره ادب؛ هدایت حسینی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 831.98 K

بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیست‌فعال دانه‌ی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده

دوره 21، شماره 146، فروردین 1403، صفحه 68-81

10.22034/FSCT.21.146.68

فرشته نوروزی؛ ماندانا بی مکر؛ علی گنجلو؛ مجید امین زارع

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 768.93 K
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 22 (1404)

دوره 21 (1403)

دوره 20 (1402)

دوره 19 (1401)

دوره 18 (1400)

دوره 17 (1399)

دوره 16 (1398)

دوره 15 (1397)

دوره 14 (1396)

دوره 13 (1395)

دوره 12 (1394)

دوره 11 (1393)

دوره 10 (1392)

دوره 9 (1391)

دوره 8 (1390)

دوره 7 (1389)

دوره 6 (1388)

دوره 5 (1387)

دوره 4 (1386)

دوره 3 (1385)

دوره 2 (1384)

دوره 1 (1383)
دسترسی سریع
  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت
آخرین اخبار
  • نکات مهم قبل از ارسال مقاله 1404-05-08
  • شرایط پذیرش مقالات مروری 1404-05-08
  • اطلاعیه ارسال نسخه انگلیسی مقالات 1404-05-08
  • راهنمای اخذ گواهی همانندجویی مقالات 1404-05-08
این نشریه ی دارای دسترسی باز، تحت قوانین گواهینامه بین‌المللی Creative Commons Attribution 4.0 International License منتشر می‌شود که اجازه اشتراک (تکثیر و بازآرایی محتوا به هر شکل) و انطباق (بازترکیب، تغییر شکل و بازسازی بر اساس محتوا) را می‌دهد.
cc-by-nc
اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب