نویسنده = محمدرضا زارع بوانی
تعداد مقالات: 4

بررسی مهار رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس هل سبز

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 202-211

10.22034/FSCT.21.154.202

مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ محمدرضا زارع بوانی؛ فاطمه برنا

کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 112-130

10.22034/FSCT.20.144.112

سمیرا فکوری زاده؛ محمد حسین دانشور؛ محمدرضا زارع بوانی