نویسنده = محمد باقر حبیبی نجفی
تعداد مقالات: 10

مقایسه ویژگی‌های فیلم‌های کامپوزیت‌ زیست‌تخریب‌پذیر برپایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بسته‌بندی محصولات غذایی

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 183-193

فرشته حسینی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ مسعود یاورمنش؛ مهدی نصیری محلاتی

اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 169-159

الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمد حسین حدادخداپرست؛ معصومه بحرینی

مقایسه روش بهینه‌شده استخراج DNA از کپک‌های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه‌فرنگی

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 9-1

رضا کاراژیان؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ مسعود یاورمنش؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ حمیدرضا پوریان فر

شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 41-50

رضا حاجی محمدی فریمانی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ محمد رضا عدالتیان؛ احمد رضا بهرامی

بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 65-57

مجتبی امیری پور؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محبّت محبّی؛ باقر عمادی

بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 86-77

فریبا نقی‏ پور؛ بهاره صحرائیان؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ مهدی کریمی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ زهرا شیخ الاسلامی

ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی

دوره 13، شماره 57، آبان 1395، صفحه 133-143

رضا کاراژیان؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ مسعود یاورمنش؛ محمدرضا عدالتیان؛ حمیدرضا پوریان فر