• صفحه اصلی
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه

    • اعضای هیات تحریریه

    • اصول اخلاقی انتشار مقاله

    • بانک ها و نمایه نامه ها

    • پیوندهای مفید

    • فرایند پذیرش مقالات

    • اخبار و اعلانات

    • آمار و ارقام مجله

    • حق نشر و مجوز

    • بانک ها و نمایه نامه ها

    • اهداف و دامنه

    • فرآیند داوری همتا
  • راهنمای نویسندگان
    • فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات

    • فرمت مجله

    • هزینه های مجله

    • محورهای مجله

    • فرم تعهدنامه و تعرض منافع
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه

    • ثبت نام
  • English
نویسنده = خدیجه عباسپور
تعداد مقالات: 1

مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 107-115

10.22034/FSCT.19.132.107

لیلی فدایی؛ ماندانا طایفه؛ مصطفی صادقی؛ خدیجه عباسپور؛ آریا نقره علیپور

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 286.87 K
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 22 (1404)

دوره 21 (1403)

دوره 20 (1402)

دوره 19 (1401)

دوره 18 (1400)

دوره 17 (1399)

دوره 16 (1398)

دوره 15 (1397)

دوره 14 (1396)

دوره 13 (1395)

دوره 12 (1394)

دوره 11 (1393)

دوره 10 (1392)

دوره 9 (1391)

دوره 8 (1390)

دوره 7 (1389)

دوره 6 (1388)

دوره 5 (1387)

دوره 4 (1386)

دوره 3 (1385)

دوره 2 (1384)

دوره 1 (1383)
دسترسی سریع
  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت
آخرین اخبار
  • نکات مهم قبل از ارسال مقاله 1404-05-08
  • شرایط پذیرش مقالات مروری 1404-05-08
  • اطلاعیه ارسال نسخه انگلیسی مقالات 1404-05-08
  • راهنمای اخذ گواهی همانندجویی مقالات 1404-05-08
این نشریه ی دارای دسترسی باز، تحت قوانین گواهینامه بین‌المللی Creative Commons Attribution 4.0 International License منتشر می‌شود که اجازه اشتراک (تکثیر و بازآرایی محتوا به هر شکل) و انطباق (بازترکیب، تغییر شکل و بازسازی بر اساس محتوا) را می‌دهد.
cc-by-nc
اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب