نویسنده = صابر امیری
تعداد مقالات: 14

بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 44-60

10.22034/FSCT.22.165.44

نوراله مخدوم؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ صابر امیری

تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 61-70

10.22034/FSCT.22.165.61

مریم عباسی گزنق؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ صابر امیری

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا

دوره 21، شماره 152، مهر 1403، صفحه 30-50

10.22034/FSCT.2.152.30

صابر امیری؛ محمدباقر اسدی؛ فرانک مهرنوش؛ پرویز احمدی قشلاق

تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه‌ای

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 86-108

10.22034/FSCT.21.151.86

فاطمه نجابی؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی؛ صابر امیری

افزایش تولید سلولز باکتریایی در کامبوجا از طریق استفاده از ملاس نیشکر از طریق کامپوزیت مرکزی

دوره 21، شماره 150، تیر 1403، صفحه 26-43

10.22034/FSCT.21.150.26

صابر امیری؛ هاجر جهانپور؛ آیلا علمی کشتیبان؛ محمود رضازادباری

بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M 10807 بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 255-268

10.22034/FSCT.19.125.255

زهرا فرجی نژاد؛ فروغ محترمی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ صابر امیری؛ حامد همیشه کار؛ حسین صمدی کفیل