نویسنده = بهرام فتحی آچاچلوئی
تعداد مقالات: 6

رویکرد جدید جهت درون‌پوشانی آنتوسیانین‌های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 335-344

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ رضوان شاددل؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفورا اکبری علویجه

عوامل موثر بر تولید و فعالیت آنزیم لخته کننده شیر در قارچ Rhizomucor miehei

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 200-189

پروانه راشدی؛ ناصر زارع؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ رسول اصغری ذکریا

بررسی خشک کردن برگه‌های توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 281-271

شهین شرافتخواه آذری؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ کاظم علیرضالو

تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 259-249

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ عبدالرحمان اسدی؛ کاظم علیرضالو؛ حسین عبدی بنمار

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 37-47

کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفر فرج نیا؛ بهرام فتحی آچاچلوئی