نویسنده = محمد ابونجمی
تعداد مقالات: 3

بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 133-141

سیامک شمس؛ محمد ابونجمی؛ حسین میر سعید قاضی

تأثیر شرایط عصاره‌گیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 73-63

مرضیه قربانی؛ محمد ابونجمی؛ مجید قربانی جاوید؛ اکبر عرب حسینی

پیش‌بینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 276-265

مهدی جهانگیری صالح؛ سید رضا حسن بیگی؛ محمد ابونجمی؛ محمود لطفی