نویسنده = محسن اسمعیلی
تعداد مقالات: 5

تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 177-189

مریم اسمعیلی بازارده؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 86-77

نینا دلیری؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 64-53

هلدا دانائی اسکوئی؛ محسن اسمعیلی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 241-231

لاله مهریار؛ محسن اسمعیلی؛ مهدی مهدی؛ فریبا زینالی؛ روح‌الله صادقی