نویسنده = مهدی قره خانی
تعداد مقالات: 4

غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 193-205

10.22034/FSCT.19.128.193

میرحسین موسوی؛ مهدی قره خانی؛ کاظم علیرضالو؛ لیلا روفه گری نژاد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی پودر روغن بزرک تولید شده با سلولز ریزبلور و برگ رزماری

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 201-211

10.52547/fsct.19.123.201

مهسا فرهودپور؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ مهدی قره خانی؛ نارملا آصفی

استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 225-232

10.52547/fsct.18.113.225

ابراهیم افخمی سرای؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ مهدی قره خانی