نویسنده = امیر حسین الهامی راد
تعداد مقالات: 4

بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 17-30

10.22034/FSCT.21.157.17

احمد پدرام نیا؛ امیر حسین الهامی راد؛ اعظم رضوی

بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 161-172

10.22034/FSCT.19.131.161

آرزو افتخاری یزدی؛ احمد پدرام نیا؛ فریبا نقی پور؛ امیر حسین الهامی راد؛ رضا سعیدی اصل

تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 257-268

10.52547/fsct.19.122.257

رضا شهرکی؛ امیر حسین الهامی راد؛ جواد حصاری؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ احمد پدرام نیا

بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 153-165

10.52547/fsct.17.109.153

سپیده یوسف زاده ثانی؛ سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلام؛ مهدی کریمی؛ امیر حسین الهامی راد