نویسنده = محمدرضا اسحاقی
تعداد مقالات: 6

بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 101-111

10.22034/FSCT.19.127.101

علیرضا شهاب لواسانی؛ آیدا گودرزی معظمی؛ محمدرضا اسحاقی

تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 57-70

10.22034/FSCT.19.126.57

فرناز محمدی گلچین؛ سارا موحد؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسین احمدی چناربن

جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 329-343

10.22034/FSCT.19.125.329

فاطمه مشایخ؛ رضوان پوراحمد؛ محمد رضا اسحاقی؛ بهروز اکبری آدرگانی