نویسنده = آریو امامی فر
تعداد مقالات: 13

اثر جایگزینی دی اکسید گوگرد با نانو اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کشمش تولیدی

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 56-68

10.22034/FSCT.22.161.56

وحید جمالی؛ آریو امامی فر؛ هادی بیگی نژاد؛ محمد مرادی؛ موسی رسولی

بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن

دوره 20، شماره 143، آبان 1402، صفحه 62-77

10.22034/FSCT.20.143.62

پانیذ یگانه؛ آریو امامی فر؛ مصطفی کرمی؛ فخرالدین صالحی

ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت کیک اسفنجی بدون گلوتن حاوی پودر کدوحلوایی

دوره 20، شماره 142، مهر 1402، صفحه 68-81

10.22034/FSCT.20.142.68

محمد منصور سمیع؛ آریو امامی فر؛ فخرالدین صالحی

بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT501806.1

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 41-53

10.22034/FSCT.20.138.41

سوده یوسفی فخر؛ داریوش مینایی تهرانی؛ نفیسه دعوتی؛ آریو امامی فر

ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب

دوره 17، شماره 103، شهریور 1399، صفحه 33-46

10.52547/fsct.17.103.33

آریو امامی فر؛ زهرا زنگنه؛ منصوره لطیفیان؛ زینب ارباب