نویسنده = فائزه شیرخان
تعداد مقالات: 3

اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 55-67

10.52547/fsct.19.123.55

فائزه شیرخان؛ سعید میردامادی؛ مهتا میرزایی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ نیکو نصوحی

ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 31-43

10.52547/fsct.17.101.31

بهروز اکبری؛ صبا صادقی؛ مسعود هماپور؛ فائزه شیرخان