نویسنده = محمد علیزاده
تعداد مقالات: 14

مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 13-1

زیبا جوادزاد؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری

اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 217-207

فرشته سلاجقه؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده؛ ابوالفضل گلشن تفتی

بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 351-343

آزیتا نعمتی؛ محمد علیزاده؛ زهرا قاسم پور

ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 213-224

اعظم حاج محمدی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد شاهدی؛ محمد علیزاده

ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 313-305

آزیتا نعمتی؛ محمد علیزاده؛ زهرا قاسم پور

تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 73-81

محمدیار حسینی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده