نویسنده = محبت محبی
تعداد مقالات: 24

تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و ارزیابی ویژگی های کیفی آنن

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 277-287

10.52547/fsct.18.117.277

فخری شهیدی؛ شادی بلوریان؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ عبدالرضا باقری

خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 431-441

آتنا پاسبان؛ محبت محبی؛ هاشم پور آذرنگ؛ مهدی وریدی؛ آرزو عباسی؛ سمیرا سیدی مرغکی

اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 97-105

مریم محمدخانی؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل‌های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 93-83

امین سیدیعقوبی؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ شیوا گل محمدزاده

پیش‌بینی تاثیر تیمارهای ازن، کیتوزان و دما بر میزان اسیدیته خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 114-107

حمید سرحدی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی؛ الناز میلانی

طبقه‌بندی شیر خام با استفاده از روش‌های تشخیص الگو

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 140-129

معصومه مهربان سنگ آتش؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ محسن قدس روحانی؛ علی وحیدیان کامیاد

بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 220-213

پرنیان پزشکی؛ سید محمدباقر حبیبی نجفی؛ مسعود یاورمنش؛ محبت محبی

توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 129-117

محمّد رضا صلاحی؛ آرش قیطران پور؛ محبت محبی؛ محمّد نوشاد

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف‌پوشی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 230-221

فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی؛ صفیه خلیلیان؛ محمد خلیلیان

برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم

دوره 13، شماره 58، آذر 1395، صفحه 145-160

علیرضا یوسفی؛ سید محمد علی رضوی؛ محبت محبی؛ عبدالرضا نوروزی؛ محمدرضا اکبرزاده توتونچی

بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی‏های حسی، پردازش تصویر و بافت نمونه‏های موس شکلاتی

دوره 13، شماره 57، آبان 1395، صفحه 89-99

سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ آرش کوچکی

فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 207-218

فاطمه صادقی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش

دوره 12، شماره 48، آذر 1394، صفحه 139-151

اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی‌نژاد؛ محبت محبی؛ نجمه یوسف‌تبار

ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 75-85

محبت محبی؛ نسیم حسن پور؛ بهداد  شکرالهی یانچشمه