نویسنده = حسین احمدی چناربن
تعداد مقالات: 15

تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 57-70

10.22034/FSCT.19.126.57

فرناز محمدی گلچین؛ سارا موحد؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسین احمدی چناربن

تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 253-262

10.52547/fsct.18.120.20

بیژن خورشیدپور؛ مسعود هنرور؛ حسین احمدی چناربن

‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 213-221

10.52547/fsct.18.112.213

معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی؛ سارا موحد؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ حسین احمدی چناربن؛ پیمان رجایی

پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنی‌شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت

دوره 17، شماره 105، آبان 1399، صفحه 101-111

10.52547/fsct.17.105.101

سارا رنجبر؛ علیرضا بصیری؛ امیرحسین الهامی‌ راد؛ اکرم شریفی؛ حسین احمدی چناربن

تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 13-23

سعید قنادی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 56-39

آمنه ملکی؛ حسین احمدی چناربن؛ سارا موحد

ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 287-279

مهرنوش اعلایی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 146-135

سمیرا رنجبر؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

تأثیر صمغ‌های گوار و زانتان بهعنوان جایگزین‌ بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 306-295

علی سوهان آجینی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 84-75

مریم روشن ضمیر مشهدی؛ پیمان رجایی؛ حسین احمدی چناربن

بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 94-85

سارا موحد؛ گلسا خلعتبری محسنی؛ حسین احمدی چناربن