نویسنده = محمد جواد وریدی
تعداد مقالات: 5

تأثیر متغیر‌های اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آرد‌های کامل جو دو‌سر و سنجد

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 257-269

10.52547/fsct.19.124.257

شهره تاتاری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 355-367

10.52547/fsct.19.123.355

شهره تاتاری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ Elnaz Mialni؛ محبت محبی

توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 235-246

10.52547/fsct.18.115.19

بهاره سالمی؛ ناصر صداقت؛ محمدجواد وریدی؛ سید محمود موسوی؛ فریده طباطبایی یزدی

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 27-42

10.29252/fsct.16.96.27

فاطمه ژانداری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ سحر روشنک