نویسنده = مسعود دزیانی
تعداد مقالات: 8

بررسی تاثیر روش خشک کردن بر خواص کیفی و میکروبی لواشک زرشک

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 161-170

10.22034/FSCT.19.128.161

سولماز خجسته منش؛ مسعود دزیانی؛ فاطمه شهدادی

بررسی خصوصیات رئولوژیکی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست کرفس رژیمی

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 137-145

10.52547/fsct.19.124.137

مهسا محمدی؛ مسعود دزیانی؛ فاطمه شهدادی

بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 53-62

10.29252/fsct.16.95.5

فاطمه شهدادی؛ حسین دوماری؛ سید حسین نژاد سجادی؛ احمد رفیعی پور؛ عبدالله مهدوی نیا؛ مسعود دزیانی؛ رقیه عزتی

تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 63-74

10.29252/fsct.16.95.6

احمد رفیعی پور؛ حسین نژاد سجادی؛ فاطمه شهدادی؛ عبدالله مهدوی نیا؛ مسعود دزیانی؛ رقیه عزتی