نویسنده = معصومه مهربان سنگ آتش
تعداد مقالات: 9

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست غنی‌شده با مخمر نانوایی غیر فعال

دوره 20، شماره 137، تیر 1402، صفحه 210-229

10.22034/FSCT.20.137.210

محمد آزادی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ حسین آزادی؛ احمد احتیاطی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 359-368

10.22034/FSCT.19.133.359

مریم ذولفقاری؛ معصومه مهربان؛ مریم اثتی عشری

بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 373-386

10.22034/FSCT.19.131.373

سیده پریناز مبصری؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ حسین ثابت سروستانی

بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 397-409

10.22034/FSCT.19.130.397

سمانه رمضانی علی آبادی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ محمدرضا امیریوسفی

بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 147-157

10.52547/fsct.18.111.147

رضا کاراژیان؛ احمد احتیاطی؛ زهرا نظری؛ معصومه مهربان سنگ آتش

بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 1-12

10.29252/fsct.16.97.1

حدیثه چراغیان؛ معصومه مهربان؛ رضا کاراژیان؛ زهرا نظری

بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 113-126

اکرم عربی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ رضا کاراژیان؛ احمد احتیاطی

اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگی‌های کیفی مافین

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 109-120

زهرا ساعدی؛ رضا کاراژیان؛ معصومه مهربان