نویسنده = لیلا ناطقی
تعداد مقالات: 25

بررسی اثر اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر پایداری حرارتی روغن کاملینا تحت شرایط تسریع شده

دوره 21، شماره 153، مهر 1403، صفحه 144-156

10.22034/FSCT.21.153.144

لیلا کیوانفر؛ leila Nateghi؛ لادن رشیدی؛ رضوان پوراحمد؛ حمید رشیدی نوده

تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 213-224

10.52547/fsct.18.115.17

احمد جدیدی؛ شیلا برنجی؛ لیلا ناطقی

اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 141-154

لیلا خیرخواه؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 268-257

علیرضا ملک نژاد؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

تولید و بهینه سازی پودر آب انجیر در خشککن پاششی نیمه صنعتی با نازل دو سیال

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 342-327

لیلا ناطقی؛ محبوبه جوکار؛ امید رضا روستا پور

بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 30-13

لیلا ناطقی؛ سمیه انصاری؛ علیرضا شهاب لواسانی

تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 105-120

فاطمه محمّدی گرفمی؛ محمدرضا اسحاقی؛ لیلا ناطقی

بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 25-17

مرضیه مهرعلیها؛ سارا سهراب وندی؛ لیلا ناطقی

اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 260-249

نعیمه عابدینی؛ علی نصیرپور؛ لیلا ناطقی