نویسنده = محمد شاهدی
تعداد مقالات: 8

اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 305-314

زهرا داودی؛ محمد شاهدی؛ مهدی کدیور

بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 261-269

محمد طیبی؛ محمد شاهدی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ مهدی کدیور

تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 12-1

صدیقه سلیمانی فرد؛ زهرا امام جمعه؛ محمد شاهدی؛ غلامرضا عسکری

ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 213-224

اعظم حاج محمدی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد شاهدی؛ محمد علیزاده

اثر جوانه‌زنی بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص تغذیه‌ای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 145-135

عاطفه شیروانی؛ محمد شاهدی؛ سید امیرحسین گلی

تهیه و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر پروتئینی از دانه گاو دانه (Vicia ervilia)

دوره 12، شماره 48، آذر 1394، صفحه 129-138

اکرم عربستانی؛ مهدی کدیور؛ محمد شاهدی؛ سید امیر حسین گلی

تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک

دوره 12، شماره 48، آذر 1394، صفحه 231-244

محمد هادی روزگار؛ محمد شاهدی؛ ناصر همدمی