نویسنده = محمدعلی حصاری نژاد
تعداد مقالات: 8

پروتئاز آسپارتیک میکروبی: بیوسنتز، ویژگی ها و کاربردهای در حال ظهور: یک بررسی

دوره 21، شماره 150، تیر 1403، صفحه 76-94

10.22034/FSCT.21.150.76

صادق فنجان حسناوی؛ علاء جبار عبد المنهل؛ زینه کاظم الیونس؛ عمار بدران رمضان التمیمی؛ طارق جمال عبدالمقصود؛ محمدعلی حصاری نژاد

بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 91-99

10.22034/FSCT.19.127.91

محمد رضا امیریوسفی؛ حیدر جمعه الکعبی؛ سحر سلاح برزین؛ محمدعلی حصاری نژاد

بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 95-107

10.52547/fsct.18.117.95

مجتبی صالحی؛ امیراقبال خواجه رحیمی؛ محمدعلی حصاری نژاد

مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش‌دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 181-194

10.52547/fsct.18.114.181

فرناز رضائیان عطار؛ ناصر صداقت؛ سمیرا یگانه زاد؛ آتنا پاسبان؛ محمدعلی حصاری نژاد

بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 225-235

10.52547/fsct.18.114.225

سارا خسروشاهی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ زهره دیدار؛ محسن وظیفه دوست

مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 361-369

10.52547/fsct.18.111.361

محمد رضا امیریوسفی؛ محمدعلی حصاری نژاد

ایجاد سامانه‌های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 81-91

10.52547/fsct.17.101.81

محمدعلی حصاری نژاد؛ علی رافع؛ علیرضا صادقیان؛ محبوبه سرابی جماب

بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 213-218

Mohammad Ali Hesarinejad؛ سارا خسروشاهی؛ نیکا جعفرنیا