نویسنده = حجت کاراژیان
تعداد مقالات: 11

بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 151-172

10.22034/FSCT.22.163.151

ساناز ندافی مقدم؛ حجت کاراژیان؛ زهره عبدی مقدم

ریزپوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در بستر آلژینات سدیم و کازئینات سدیم و قابلیت زنده‌مانی آن در شرایط شبیه‌سازی شده گوارشی

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 144-156

10.22034/FSCT.22.159.144

فاطمه حسینی طباطبایی؛ امیر حسین الهامی راد؛ رضا کاراژیان؛ حجت کاراژیان؛ محمد آرمین

استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 133-151

10.52547/fsct.18.120.12

افسانه معینی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ حجت کاراژیان؛ امیر حسین الهامی راد؛ احمد پدرام نیا

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 181-195

حجت کاراژیان؛ وحید کیهانی