نویسنده = الناز میلانی
تعداد مقالات: 22

تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

مژگان نجف زاده؛ مرضیه بلندی؛ الناز میلانی

بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله به منظور استفاده در فرمولاسیون کنسروها

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 65-91

10.22034/FSCT.22.159.65

محمدکاظم حیدری ان؛ مجید هاشمی؛ الناز میلانی؛ غالم علی گلی موحد گلی موحد؛ شهرام بیرقی طوسی

بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله توسط تری‌متافسفات سدیم (STMP) به منظور استفاده در فرمولاسیون انواع سس

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 92-121

10.22034/FSCT.22.159.92

محمدکاظم حیدریان؛ سید مجید هاشمی؛ شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ الناز میلانی

تأثیر متغیر‌های اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آرد‌های کامل جو دو‌سر و سنجد

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 257-269

10.52547/fsct.19.124.257

شهره تاتاری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

امکان سنجی تولید کف جامد فیبری بر پایه فراورده‌های جنبی صنعت غذا (تفاله قهوه-سبوس گندم)

دوره 17، شماره 103، شهریور 1399، صفحه 67-81

10.52547/fsct.17.103.67

الناز میلانی؛ ندا هاشمی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی

تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 385-395

الناز میلانی؛ فرشته حسینی؛ سمانه رضایی بروجردی؛ شادی بلوریان

بررسی و یژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 451-465

شیرین یاقوت کار؛ الناز میلانی؛ غلامعلی گلی موحد

کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 129-137

الناز میلانی؛ غلام علی گلی موحد؛ مرتضی جعفری؛ حامد انوری

تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 12-1

مرنضی جعفری؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی

پیش‌بینی تاثیر تیمارهای ازن، کیتوزان و دما بر میزان اسیدیته خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 114-107

حمید سرحدی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی؛ الناز میلانی

بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 97-107

هدی سیف الدین؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ الناز میلانی

بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 103-113

سید محمد باقر هاشمی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ زرین اسحاقی

اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 115-123

فاطمه قربانیان؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ سید محمد علی رضوی