نویسنده = مریم مصلحی شاد
تعداد مقالات: 8

بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ‌ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 387-399

10.22034/FSCT.19.131.387

فائزه فرهنگ دهقان؛ مریم مصلحی شاد؛ وجیهه فدائی نوغانی

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر آنالوگ شیر ذرت و منعقد کننده گیاهی با پنیر شیر گاو و رنت حیوانی طی انبارمانی

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 241-255

10.52547/fsct.19.124.241

فریده اسلام بیگ عراقی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ افشین جعفرپور؛ مریم مصلحی شاد

بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 172-161

سمانه گردابی طرقی؛ مهرناز امینی فر؛ مریم مصلحی شاد

بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 62-53

دینا الهویی؛ مریم سلامی؛ مریم مصلحی شاد