نویسنده = بهروز اکبری ادرگانی
تعداد مقالات: 7

جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 329-343

10.22034/FSCT.19.125.329

فاطمه مشایخ؛ رضوان پوراحمد؛ محمد رضا اسحاقی؛ بهروز اکبری آدرگانی

اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 55-67

10.52547/fsct.19.123.55

فائزه شیرخان؛ سعید میردامادی؛ مهتا میرزایی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ نیکو نصوحی

ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 31-43

10.52547/fsct.17.101.31

بهروز اکبری؛ صبا صادقی؛ مسعود هماپور؛ فائزه شیرخان

بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلول‌های سرطانی ریه (A549) به روش XTT

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 43-51

10.29252/fsct.16.96.43

زهره کرمی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ جواد حصاری؛ بهروز اکبری ادرگانی