نویسنده = محمد نوشاد
تعداد مقالات: 54

بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 55-64

10.22034/FSCT.22.159.55

بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا

بررسی پتانسیل استفاده از آرد کینوا در تهیه دسر لبنی فراسودمند

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 205-219

10.22034/FSCT.21.157.205

نادیا آریاپور؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ محمد نوشاد

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 139-150

10.22034/FSCT.21.154.139

محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 197-208

10.22034/FSCT.21.151.208

بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاه‌دانه بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک کلرامفنیکل

دوره 20، شماره 145، اسفند 1402، صفحه 111-121

10.22034/FSCT.20.145.111

علی زمانپور بروجنی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ محمد حجتی

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین

دوره 20، شماره 143، آبان 1402، صفحه 140-147

10.22034/FSCT.20.143.140

شهاب جلیل سرقلعه؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ علیرضا وسیعی؛ محمد نوشاد

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی فراسودمند برپایه آب نیشکر

دوره 20، شماره 142، مهر 1402، صفحه 50-67

10.22034/FSCT.20.142.50

محمد حجتی؛ محمد نوشاد؛ سید محمدعلی نوری؛ کوثر کاکایی

بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 71-81

10.22034/FSCT.19.131.71

مرضیه اسلامی؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد

بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 101-115

10.22034/FSCT.19.131.101

بهاره گودرزی شمس آبادی؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر