نویسنده = صابر امیری
تعداد مقالات: 7

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی شیر طعم‌دار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 11-19

10.52547/fsct.18.112.11

نسیم کاظم علیلو؛ صابر امیری؛ محمود رضازاد باری؛ صونا دودانگه

بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 199-211

10.52547/fsct.18.112.199

محمود رضازاده باری؛ توحید جهانگشایش؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری

تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم

دوره 17، شماره 100، خرداد 1399، صفحه 29-41

10.52547/fsct.17.100.29

فرشته حسینیان؛ صابر امیری؛ محمود رضازاد باری؛ لعیا رضازاد باری؛ صونا دودانگه

بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 127-136

10.29252/fsct.16.97.127

حجت بکشلو؛ میر خلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری

توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 65-79

صابر امیری؛ رضا رضایی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده

تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 163-175

صابر امیری؛ رضا رضایی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده