نویسنده = حسن برزگر
تعداد مقالات: 27

ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa)

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 292-306

10.22034/FSCT.22.162.292

نوشین جعفری نژاد؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئه‌ورا

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 119-129

10.22034/FSCT.22.158.119

نرگس Narges؛ محمدامین مهرنیا؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی

اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 130-143

10.22034/FSCT.22.158.130

نرگس Narges؛ محمدامین مهرنیا؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 197-208

10.22034/FSCT.21.151.208

بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌

دوره 20، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.20.139.1

احلام بوحمید؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگی‌های تصویری دونات

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 387-395

10.22034/FSCT.19.132.387

محبوبه داراپور؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده

بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 71-81

10.22034/FSCT.19.131.71

مرضیه اسلامی؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد

بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 101-115

10.22034/FSCT.19.131.101

بهاره گودرزی شمس آبادی؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica)

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 343-354

10.22034/FSCT.19.130.343

نسیم دهقان؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده

بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 335-348

10.52547/fsct.19.122.335

بهاره مجدی؛ محمدامین مهرنیا؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست هم‌زده سین‌بیوتیک نیم‌چرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 353-363

10.52547/fsct.18.120.27

سارا مومن زاده؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 301-311

10.52547/fsct.18.113.301

پگاه نمازی؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی

دوره 17، شماره 108، بهمن 1399، صفحه 31-44

10.52547/fsct.17.108.31

حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ نگین زنگنه؛ اخلاص عبدالنبی پور