نویسنده = کاظم علیرضالو
تعداد مقالات: 7

اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 287-299

اصغر فرهادی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ کاظم علیرضالو

بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی و حسی سوسیس فرانکفورتر فراسودمند در مدت زمان نگهداری

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 267-280

کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ محمد هادی اسکندری؛ ولی زاده هادی؛ محمد سیروس آذر؛ ذبیح اله نعمتی

بررسی خشک کردن برگه‌های توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 281-271

شهین شرافتخواه آذری؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ کاظم علیرضالو

تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 259-249

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ عبدالرحمان اسدی؛ کاظم علیرضالو؛ حسین عبدی بنمار

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 37-47

کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفر فرج نیا؛ بهرام فتحی آچاچلوئی

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، لیپولیز، پروتئولیز و حسی ماست‌ تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 177-189

کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفر فرج نیا؛ بهرام فتحی آچاچلویی