نویسنده = سارا موحد
تعداد مقالات: 5

تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 57-70

10.22034/FSCT.19.126.57

فرناز محمدی گلچین؛ سارا موحد؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسین احمدی چناربن

‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 213-221

10.52547/fsct.18.112.213

معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی؛ سارا موحد؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ حسین احمدی چناربن؛ پیمان رجایی

تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 51-61

10.29252/fsct.16.97.51

محمد هانی آشوری؛ سارا موحد؛ اورنگ عیوض‌زاده

تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 165-175

ساناز خالدی؛ سارا موحد؛ محمد جواد شکوری