نویسنده = جعفر محمدزاده میلانی
تعداد مقالات: 22

بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 129، آذر 1401، صفحه 55-65

10.22034/FSCT.19.129.55

آزیتا نعمتی؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 183-195

10.22034/FSCT.19.130.183

رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ جمشید فرمانی؛ رضا فرهمندفر

اثر روش های مختلف خشک کردن کف پوشی بر ویژگی های پودر نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 239-256

10.22034/FSCT.19.126.239

آزیتا نعمتی؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 1-11

10.52547/fsct.18.121.1

نسیم الماسی؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ لیلا نجفیان

تهیه فیلم‌های امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون‌ حاوی نانوذرات کیتین

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 305-316

10.52547/fsct.18.120.24

سحر یوسفی هزاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ ثمر صحرایی

تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 43-52

10.52547/fsct.18.112.43

ماندانا طایفه؛ سید احمد شهیدی؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ مصطفی صادقی

بررسی اثر جریان الکتریکی بر ویژگی‌های مکانیکی و نفوذپذیری فیلم کیتوزان حاوی نانوذرات رس و نقره

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 53-67

10.52547/fsct.18.112.53

نیلوفر صفری ثانی؛ علی معتمدزادگان؛ جمشید فرمانی؛ جعفر محمدزاده میلانی

تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 133-143

10.52547/fsct.17.106.133

عبدالخالق گل کار؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ رضا اسماعیل زاده کناری

تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 365-375

اعظم ستاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب زینب؛ علی پاکدین

ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم‌های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 139-150

سیمین صادقی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ رضا اسماعیل زاده؛ محمدرضا کسایی

اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 325-335

زهرا حسینی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ جمشید فرمانی

تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 419-428

جعفر محمدزاده میلانی؛ مارال بابادی سلطان زاده؛ علیرضا ریاضی

بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 261-269

محمد طیبی؛ محمد شاهدی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ مهدی کدیور

تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 143-156

جعفر محمدزاده میلانی؛ سمیرا باقرزاده؛ رضا کسایی

بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 253-263

پریسا فلاح نیم چاهی؛ فهیمه احمدی؛ جعفر محمدزاده میلانی

تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 61-49

سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی

تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 83-90

جعفر محمدزاده میلانی؛ لیلا نصرالله نتاج؛ حامی کابوسی؛ گیسو ملکی

ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 181-189

جعفر محمدزاده میلانی؛ شیوا خیری؛ رویا باقری؛ گیسو ملکی