نویسنده = صدیف آزادمرد دمیرچی
تعداد مقالات: 13

روغن دانه خار مریم (marianum Silybum) به عنوان منبع روغنی جدید خوراکی

دوره 20، شماره 145، اسفند 1402، صفحه 23-34

10.22034/FSCT.20.145.23

سارا فرامرزی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ ابراهیم افخمی سرای؛ مهری داخته هارونی

استخراج آبی روغن از دانه بزرک و بررسی پایداری و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آن در طی نگهداری

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 48-62

10.22034/FSCT.20.144.48

مینا صنعتی آگاه؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صمد بدبدک؛ بهرام فتحی آچاچلوئی

تغییرات در ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از سیاه‌دانه پیش تیمار شده با محلول اتانولی در طی نگهداری

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 162-173

10.22034/FSCT.20.138.162

روشنک حق گوی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمدعلی تربتی؛ مریم خاکباز حشمتی

غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 193-205

10.22034/FSCT.19.128.193

میرحسین موسوی؛ مهدی قره خانی؛ کاظم علیرضالو؛ لیلا روفه گری نژاد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 125-137

10.22034/FSCT.19.127.125

رامین تیموری اوخچلار؛ افشین جوادی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمدعلی تربتی

اثر پرتوتابی و نگهداری در غلظت‌های مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi)

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 183-194

10.22034/FSCT.19.125.183

بهاره دایی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ افشین جوادی؛ محمدعلی تربتی

ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی پودر روغن بزرک تولید شده با سلولز ریزبلور و برگ رزماری

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 201-211

10.52547/fsct.19.123.201

مهسا فرهودپور؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ مهدی قره خانی؛ نارملا آصفی

استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 225-232

10.52547/fsct.18.113.225

ابراهیم افخمی سرای؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ مهدی قره خانی

تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 169-178

10.52547/fsct.18.112.169

مینا منافی دیزج یکان؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ نگار راوش

تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 177-184

10.52547/fsct.17.101.177

پریا پیشوافرد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم‌چرب حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ‌دانه‌ی لوتئین

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 101-111

فاطمه پناهی؛ جواد حصاری؛ صدیف آزرادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت؛ مهناز منافی دیزج یکان