نویسنده = غلامحسین حقایق
تعداد مقالات: 8

غنی‏سازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 56-47

غلامحسین حقایق؛ اسماعیل عطای صالحی

استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت

دوره 13، شماره 52، خرداد 1395، صفحه 111-118

نفیسه زاوه ‏‏زاد؛ غلامحسین حقایق؛ علی محمدی ثانی؛ حسین نیک پویان

بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 31-41

نفیسه زاوه‏‏ زاد؛ غلامحسین حقایق؛ حسین نیک پویان؛ هانیه رحمانی