نویسنده = وجیهه فدائی نوغانی
تعداد مقالات: 6

بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ‌ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 387-399

10.22034/FSCT.19.131.387

فائزه فرهنگ دهقان؛ مریم مصلحی شاد؛ وجیهه فدائی نوغانی

استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 91-99

10.52547/fsct.19.124.91

مینا ترکمانی میانجی؛ مانیا صالحی فر؛ وجیهه فدایی نوغانی

تعیین برخی ویژگی های ماست بستنی حاوی شیره توت سفید و ترنجبین

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 151-164

محمد رضا ناصری پور؛ وجیهه فدایی نوغانی

بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 225-236

سمانه کبیری؛ سمیه رحیمی؛ وجیهه فدائی نوغانی