نویسنده = انوشه شریفان
تعداد مقالات: 9

تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 329-338

10.22034/FSCT.19.128.329

نرگس شهبازپور؛ انوشه شریفان؛ کیانوش خسروی دارانی؛ هدایت حسینی

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 31-45

10.22034/FSCT.19.127.31

پریسا شمسایی؛ سید ابراهیم حسینی؛ غلام حسن اسدی؛ انوشه شریفان

اثر ضدمیکروبی نانوکامپوزیت های نقره و مس تولید شده به روش اکستروژن بر باکتری‌های اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 193-204

10.22034/FSCT.19.126.193

آرمین آذری؛ امیرعلی انوار؛ حامد اهری؛ انوشه شریفان؛ عباسعلی مطلبی

فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 37-45

ملیحه معصومی؛ انوشه شریفان؛ شیما یوسفی