نویسنده = وحید حکیم زاده
تعداد مقالات: 7

بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانه‌های قند

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 54-63

10.22034/FSCT.20.138.54

مهدی رجایی؛ وحید حکیم زاده؛ اکرم آریان فر؛ مصطفی شهیدی نوقابی

بهبود ویژ‌گی‌های حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتری‌های اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 111-119

10.52547/fsct.18.120.10

ملیحه رحیم زاده؛ وحید حکیم زاده؛ احمد نصیری محلاتی

استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 65-73

10.52547/fsct.17.109.65

حسن رشیدی؛ پروین دخت معتمدالشریعتی؛ محسن قدس روحانی؛ وحید حکیم زاده