نویسنده = ماندانا طایفه
تعداد مقالات: 9

تاثیر فرآوری، زمان و منطقه برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات شیمیایی چای

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 288-300

10.22034/FSCT.22.159.288

نگین سمیع‌زادگان؛ ماندانا طایفه؛ لیلی فدایی اشکیکی؛ آذین نصرالله زاده؛ سحر دعایی

مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 107-115

10.22034/FSCT.19.132.107

لیلی فدایی؛ ماندانا طایفه؛ مصطفی صادقی؛ خدیجه عباسپور؛ آریا نقره علیپور

ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 69-79

10.52547/fsct.18.121.6

میترا حق پناه کوچصفهانی؛ ماندانا طایفه؛ سید مصطفی صادقی؛ آذین نصرالله زاده؛ لیلی فدایی

تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 43-52

10.52547/fsct.18.112.43

ماندانا طایفه؛ سید احمد شهیدی؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ مصطفی صادقی

بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 317-325

نازنین عموپور؛ ماندانا طایفه؛ فاطمه حبیبی؛ سیدمصطفی صادقی