نویسنده = سید مهدی جعفری
تعداد مقالات: 14

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضد قارچی و آنتی‌اکسیدانی مخمر جدا شده از خمیرترش بلوط

دوره 22، شماره 160، خرداد 1404، صفحه 162-172

10.22034/FSCT.22.160.162

حسین پور عبدالله؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ مریم ابراهیمی؛ هدی شهیری طبرستانی

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچی مخمر غالب جدا شده از عسل

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 185-200

10.22034/FSCT.22.158.185

فاطمه طاهری؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ سارا شهریاری؛ مریم زارعلی

تاثیر ریزپوشانی باکتری‌های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 137-149

10.22034/FSCT.21.156.137

فاطمه آدینه پور؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ سودابه خلیلی

بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر پایداری نانولیپوزوم‌های حاوی فیکوسیانین پوشش داده شده با کیتوزان

دوره 20، شماره 136، خرداد 1402، صفحه 201-214

10.22034/FSCT.20.136.201

عبدالخلیل آذری؛ سیدحسین حسینی قابوس؛ سید مهدی جعفری؛ وحید عرفانی مقدم

طراحی و ساخت سیستم فرآوری آب‌لیمو توسط میدان الکتریکی پالسی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی آن

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 33-49

10.22034/FSCT.19.132.33

عادل دزیانی؛ امان محمد ضیائی فر؛ سید مهدی جعفری؛ سارا اقاجان زاده

تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 371-384

10.22034/FSCT.19.127.371

علی ماهیان؛ الهام مهدیان؛ اسماعیل عطای صالحی؛ سید مهدی جعفری

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 347-357

10.52547/fsct.19.124.347

سارا عرب مفرد؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر؛ هدی شهیری طبرستانی؛ قاسم بهلکه

ارزیابی خصوصیات ضد‌میکروبی و پروبیوتیکی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا‌ شده از تخمیر تصادفی بذر شبدر جوانه‌زده

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 299-315

10.52547/fsct.19.123.299

مریم زارعلی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مریم ابراهیمی

بررسی نقش لیمونن به عنوان یک ترکیب زیست‌فعال در صنعت غذا و دارو

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 205-219

10.52547/fsct.18.116.205

فاطمه ارمی؛ الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

غنی‌سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی‌بخش

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 377-387

10.52547/fsct.18.113.377

ارمغان سالم؛ الهام آل حسینی؛ سید مهدی جعفری

ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 225-237

سودابه محمدی؛ سید مهدی جعفری؛ فاطمه آذری کیا؛ حبیب الله میرزایی

تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل‌گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی‌وش (Corchorus olitorius L) -پلی‌وینیل الکل

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 369-384

سیده زهرا حسینی؛ سید مهدی جعفری؛ هدی شهیری طبرستانی؛ محمد قربانی؛ الهام اسدپور