نویسنده = جواد حصاری
تعداد مقالات: 29

بهینه‌سازی ترکیب ماست همزده پروبیوتیک حاوی سویه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسLA5 به روش سطح پاسخ

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 278-291

10.22034/FSCT.22.162.278

مریم پیرایش اسلامیان؛ جواد حصاری؛ مهناز منافی دیزج یکان

تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 233-246

10.22034/FSCT.19.131.233

سلوا رنجبر واثق؛ جواد حصاری؛ سید هادی پیغمبردوست؛ حسن محرمپور؛ صمد بدبدک

تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 257-268

10.52547/fsct.19.122.257

رضا شهرکی؛ امیر حسین الهامی راد؛ جواد حصاری؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ احمد پدرام نیا

تأثیر فرآیند فشار بالا بر شیر و فرآورده های شیر

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 131-146

10.52547/fsct.18.121.11

نگار راوش؛ جواد حصاری

تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 169-178

10.52547/fsct.18.112.169

مینا منافی دیزج یکان؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ نگار راوش

بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلول‌های سرطانی ریه (A549) به روش XTT

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 43-51

10.29252/fsct.16.96.43

زهره کرمی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ جواد حصاری؛ بهروز اکبری ادرگانی

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم‌چرب حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ‌دانه‌ی لوتئین

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 101-111

فاطمه پناهی؛ جواد حصاری؛ صدیف آزرادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت؛ مهناز منافی دیزج یکان

تأثیر پوشش‌ خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب‌پنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 305-315

عباس جلیل زاده؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ حسین جدیری؛ عیسی جاویدی‌پور

طراحی جاذب اختصاصی جدید جهت حذف آفلاتوکسین 1M از شیر خام گاو

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 71-78

صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ مهرداد مهکام

بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی و حسی سوسیس فرانکفورتر فراسودمند در مدت زمان نگهداری

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 267-280

کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ محمد هادی اسکندری؛ ولی زاده هادی؛ محمد سیروس آذر؛ ذبیح اله نعمتی

رویکرد جدید جهت درون‌پوشانی آنتوسیانین‌های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 335-344

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ رضوان شاددل؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفورا اکبری علویجه

اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگی‌های کیفی آب انار

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 463-473

لیلا هوشیار؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ ممنونه شنگل

اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 121-131

صمد بدبدک؛ جواد حصاری؛ بیوک آقا فرمانی

تأثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی خشک

دوره 14، شماره 71، دی 1396، صفحه 1-13

نگار راوش؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت

اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 122-115

عفت احمدی اقدم؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 51-45

سمیرا تیزچنگ؛ محمود صوتی خیابانی؛ اویس قادرزاده؛ یوسف جوادزاده؛ رضا رضایی مکرم؛ جواد حصاری

تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 201-191

روح اله پاشایی بهرام؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سید هادی پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 269-261

الناز قره محمدلو؛ عباس جلیل زاده؛ جواد حصاری

بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 197-185

رضا امیر خمیریان؛ جواد حصاری؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 229-217

بیوک آقا فرمانی؛ جواد حصاری؛ صمد بدبدک؛ روح اله پاشایی بهرام

تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 56-47

راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ جواد حصاری؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی