نویسنده = مصطفی کرمی
تعداد مقالات: 13

بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن

دوره 20، شماره 143، آبان 1402، صفحه 62-77

10.22034/FSCT.20.143.62

پانیذ یگانه؛ آریو امامی فر؛ مصطفی کرمی؛ فخرالدین صالحی

اثر پیش‌تیمار فراصوت در توان‌ها و دماهای مختلف بر فرآیند خشک‌شدن زغال‌اخته

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 109-118

10.22034/FSCT.19.134.109

معین اینانلودوقوز؛ فخرالدین صالحی؛ مصطفی کرمی؛ اشرف گوهری اردبیلی

نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 137-146

10.52547/fsct.17.99.137

فهیمه لطفیان؛ زهرا امام جمعه؛ مصطفی کرمی؛ سهراب معینی

اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 177-185

مصطفی کرمی؛ محمد سیاری؛ صبا صادقی

بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 167-183

مصطفی کرمی؛ رضوان اسماعیلی؛ سمانه پاشایی