نویسنده = محمود رضازاد باری
تعداد مقالات: 24

بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 44-60

10.22034/FSCT.22.165.44

نوراله مخدوم؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ صابر امیری

تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 61-70

10.22034/FSCT.22.165.61

مریم عباسی گزنق؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ صابر امیری

تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه‌ای

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 86-108

10.22034/FSCT.21.151.86

فاطمه نجابی؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی؛ صابر امیری

افزایش تولید سلولز باکتریایی در کامبوجا از طریق استفاده از ملاس نیشکر از طریق کامپوزیت مرکزی

دوره 21، شماره 150، تیر 1403، صفحه 26-43

10.22034/FSCT.21.150.26

صابر امیری؛ هاجر جهانپور؛ آیلا علمی کشتیبان؛ محمود رضازادباری

بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 101-113

10.52547/fsct.19.122.101

نیره کریمی؛ فریبا زینالی؛ محمود رضازاده باری؛ مهدی نیکو؛ فروغ محترمی؛ مهدی کدیور

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی شیر طعم‌دار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 11-19

10.52547/fsct.18.112.11

نسیم کاظم علیلو؛ صابر امیری؛ محمود رضازاد باری؛ صونا دودانگه

بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 199-211

10.52547/fsct.18.112.199

محمود رضازاده باری؛ توحید جهانگشایش؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری

تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم

دوره 17، شماره 100، خرداد 1399، صفحه 29-41

10.52547/fsct.17.100.29

فرشته حسینیان؛ صابر امیری؛ محمود رضازاد باری؛ لعیا رضازاد باری؛ صونا دودانگه

توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 65-79

صابر امیری؛ رضا رضایی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده

تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 163-175

صابر امیری؛ رضا رضایی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده

بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 127-140

سمیه عباسی اصل؛ صابر امیری؛ محمود رضازاد باری

نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 337-347

حامد حسن زاده اوچتپه؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ محمود رضازاد باری

استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 43-54

آرمین نبی زاده قولنجی؛ محمود رضازاد باری؛ بهروز آتشبار؛ صابر امیری؛ محمد لطفی گشایش

جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 243-252

الهام ظفر مختاریان؛ محمود رضازاد باری؛ صابر امیری

مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 13-1

زیبا جوادزاد؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری

بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 268-261

زهرا قاسم پور؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ محمدرضا وردست؛ محمود رضازاد باری

تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 73-81

محمدیار حسینی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده