نویسنده = صابر امیری
تعداد مقالات: 5

بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 127-140

سمیه عباسی اصل؛ صابر امیری؛ محمود رضازاد باری

بررسی زنده مانی و تأثیر لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 به عنوان کشت الحاقی در پنیر قرمز هلندی

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 387-398

سید رضا ابوطالبی کهنه شهری؛ صابر امیری؛ مینو ایلخانی پور

استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 43-54

آرمین نبی زاده قولنجی؛ محمود رضازاد باری؛ بهروز آتشبار؛ صابر امیری؛ محمد لطفی گشایش

جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 243-252

الهام ظفر مختاریان؛ محمود رضازاد باری؛ صابر امیری

مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 13-1

زیبا جوادزاد؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری