نویسنده = عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
تعداد مقالات: 6

بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا

دوره 21، شماره 147، اردیبهشت 1403، صفحه 16-33

10.22034/FSCT.21.147.16

حسن شرکایی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ مصطفی قاسمی؛ سمیه رستگار

اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی

دوره 21، شماره 146، فروردین 1403، صفحه 180-194

10.22034/FSCT.21.146.180

عالیه سادات رفعت حقیقی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لیلا جعفری؛ فرزین عبدالهی

اثر پوشش های خوراکی بر کاهش پوسیدگی کپک سبز و حفظ کیفیت میوه لیموترش

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 243-255

10.52547/fsct.19.123.243

معصومه عباسی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ مجید عسگری سیاهویی؛ منصوره شمیلی؛ بابک مدنی

تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 167-181

10.52547/fsct.17.109.167

معصومه عباسی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ مجید عسکری سیاهویی؛ منصوره شمیلی؛ بابک مدنی

تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل‌های انار نادری

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 341-356

مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری

اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 113-126

احمد شاکر اردکانی؛ مریم هاشمی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی