نویسنده = مرتضی خُمیری
تعداد مقالات: 8

بررسی‎ ‎اثر تیمار حرارتی فرادما (‌UHT‌) بر تغییرات رنگی، لیزین، فوروزین و ویتامین ث شیر مایع نوزاد

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 80-95

10.22034/FSCT.22.158.80

مسعود قربانی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ علی مویدی؛ فرهاد گراوند

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد تولیدی با تخمیر توسط گونه های باسیلوس

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 80-91

10.22034/FSCT.21.156.80

پریسا راعی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ علی مویدی؛ محبوبه کشیری

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 65-76

10.22034/FSCT.19.132.65

پروین شایسته کیا؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ مریم زارعلی

بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 321-331

10.22034/FSCT.19.126.321

زهرا قاسملو؛ دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری؛ الهام اسدپور

تاثیر ویژگی‌های نمونه و توان لامپ مادون‌قرمز بر عمق نفوذ تابش مادون قرمز درون زیره سیاه

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 65-78

مهدیه حسنی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی